Fiberinfo 2 – oktober 2016

Det är nu snart dags för delbetalning nr 3, vilket betyder slutbetalning för er som tillhör Jössefors tätort. Förfallodag är den 31 oktober. Vi hoppas alla har fått sina fakturor denna gång. Om inte så är det bara att kopiera en tidigare betalning eller höra av sig så skickar vi en ny faktura.

Tomtgrävning pågår för fullt och har ni ännu inte beställt en ”ledningskoll” så är det väldigt hög tid nu.

Ang grävning så håller ett par grävlag från Brunskogs Gräv just nu att gräva ned stamledning i olika delar av norra Jössefors.

En kvalificerad gissning från vår sida är att de sedan gör comeback i Kärrsmossen Nord/Nordväst där det återstår en hel del stamledningsgrävning.

Info från Christos Sakalakis, Peab:

I går fredag den 21 oktober  så gjordes den sista kundprojekteringen och nu är den biten avklarad.

Är det så att vi har missat någon fastighet som är beställande och inte fått projektering så hör gärna av er, mänskliga faktorn är tyvärr fortfarande mänsklig och det kan ha missats någon fastighet.

Tyvärr så dras vi fortfarande med lite problem gällande vart kundfibern har släppts på era tomter mot vart det är projekterat och i några fall så kommer vi behöva besöka er igen men det hoppas vi går bra att göra och att vi löser detta smidigt även om det är synd att det blivit som det blivit.

MvhChristos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *