Fiberagenda

Detta händer under januari och februari:
– Måndag tisdag onsdag 25-27 januari kl 16-19 träffar ni oss på Forshälla, Jössefors IKs klubblokal, där ni kan teckna beställning, medlemskap och få svar på era fiberfrågor.

– Lördag-söndag 30-31 ska vi försöka hinna med att besöka de som inte beställt eller tecknat medlemskap samt dela ut skyltar till de som beställt.

– I början av februari öppnar Peab/ Jössebygdens Fiber sitt kontor i Jössefors och Peabs projektledare börjar projektera de beställningar som är gjorda.

-v 8 22-27 februari har vi tänkt att ”Café Fiber” har öppet på kontoret i Jössefors och har du inte beställt innan så är du mycket välkommen då. (tider återkommer vi med !)

– 29 februari är sista dag för beställning till det låga priset 15.000 kr i Jössefors tätort samt för samtliga övriga i Jössebygdens Fiber område.

———————-

Ang det som skrevs i AN om en gräns på 200 anslutningar, den stämmer. Men det innebär inte att vi inte gräver fiber under 2016 utan att avtalet omförhandlas med PEAB. Men sannolikheten att vi inte når upp till 200 anslutningar bedömer vi som mycket låg. I KKP-området har vi nu ca 77 % av alla hushåll som medlemmar (71 st). Om vi överför den procenten till Jössefors tätort så innebär det 213 st Jössefors-hushåll. Totalt med KKP 284 st anslutningar. Sen tillkommer företag och fritidshus…

Vi tycker att vi har ett kanonerbjudande och vi har starka, stora leverantörer som backar upp oss. Men självklart hänger det på att ni också ser de fördelar vi i styrelsen ser och pratar positivt om oss i allmänhet, men om vikten av fiberanslutning i synnerhet!

Nu satsar vi allihop på fiber 2016!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *